2018. szeptember 22., szombat - Móric

Szegedi Ifjúsági Napok, 2018. augusztus 22-26.

szinTisza-part, napsütés, behűtött sör, jó hangulatú baráti társaságok, hajnalig tartó bulik, őrületes zenei koncertek, változatos és szórakoztató programok, zöld szemléletmód. Röviden így jellemezhetnénk a nyár utolsó, már hagyománnyá vált fesztiválját, ahol évről évre egyre több SZINes ember gyűlik össze, hogy együtt élje át újra az utánozhatatlan SZIN élményt.

A napfény városának idilli környezetében, az Újszegedi Partfürdőn kerül évek óta megrendezésre Magyarország legzöldebb fesztiválja, ahol a Tisza hűsítő vizében is megmártózhatnak a látogatók. A hazai és külföldi fellépők fergeteges koncertjei, a sokSZINű és különleges programok mellett azért is érdemes ellátogatni a fesztiválra, mert egy finom behűtött fröccsel a kezedben könnyen találkozhatsz jó arcokkal és régi haverokkal, kibulizhatod magadból a tanulás és a munka fáradalmait, feltöltődhetsz a napsütésben és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, melyek új lendületet adnak egész évre.

Időpont: 2018. augusztus 22-26.
Helyszín: Szeged
Információ: http://szin.org/

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!