2018. november 14., szerda - Aliz

Sárkányhajó gyorsulási bajnokság – 2018.06.23.

sarkanyhajo2A balatonföldvári kikötőben június 23-án 5. alkalommal rendezik meg a Sárkányhajó gyorsulási bajnokságot. A szervezők oldalán közzétett információk szerint az idén 17 hajó legénysége vesz részt a látványos küzdelemben, az egyik csapat Svájcból érkezik.

A hazaiak közül öt csapat érkezik Siófokról, három Nagykanizsáról, kettő helyből, tehát Balatonföldvárról, lesznek tabiak, bogláriak, Letenyéről, Fonyódról, Gyékényes és Törökbálintról is jelentkezett egy csapat. A kanizsaiak között ott lesz a tavalyi győztes, a Húsz Lóerő csapata is.

A versenysorozatot 2014-ben indította el Balatonföldvár Önkormányzata, a balatonföldvári Vizisport és Vitorlás Egyesület, a Sárkányjárat-Kanizsa Sárkányhajó Sportegyesület, valamint a főszervező Tarvízió Kft. A déli parton már önmagában is újdonságnak számító verseny különlegessége a lebonyolítás módja. A máshol megszokott, hosszútávú versenyekkel szemben, egy tempóját tekintve pörgősebb, látvány szempontjából pedig szórakoztatóbb gyorsulási versenyt szerveztek. A versenyző csapatok 100 méteres pályán, két hajóval versenyeznek egymás ellen. Az egyes futamok nyertesei egyenes ágon jutnak tovább, míg a vesztesek vigaszágon, akár a döntőig is küzdhetik magukat.

A tavalyi verseny egyik pillanata - Csak azok nyerhetek, akik igazán együtt eveznek - Fotó: Győrffy Árpád

A versenyt amatőr csapatok részére rendezik, csapatonként maximum 4 fő igazolt sárkányhajó versenyző szerepelhet. Húsz fős sárkányhajókban 16 fős csapatok versenyeznek. A csapatok minimum létszáma 12 fő. Fontos szempont, hogy minden csapatban minimum négy női versenyzőnek kell szerepelnie. A versenyen – biztonsági okokból – valamennyi versenyzőnek bekapcsolt mentőmellényt kell viselnie.
Az első futamok 9 óra körül kezdődnek, a döntőt késő délután tartják.

Helyszín: Balatonföldvári, vitorláskikötő
Időpont: 2018.06.21
További információ: www.tarvizio.com

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu