2018. szeptember 22., szombat - Móric

UNICEF - Apák napja családi nap, 2018. június 17.

apaItt az ideje, hogy az Apákat is köszöntsük! Ezért Apák Napján, Június 17-én az UNICEF Magyarország várja az apukákat, a gyerekeket és persze az anyukákat is a Marczibányi téri Sportközpontban. Gyertek el mindenképp, de addig is küldd el nekünk legkedvesebb apa-sztoridat! A legjobb sztorik beküldői értékes ajándékokat kapnak! 

Június harmadik vasárnapján az apákat ünnepeljük az egész világon, és idén először az UNICEF Magyarország által szervezett keretek között hazánkban is. A számos interaktív program mellett a látogatók meghallgathatják majd kedvelt sztár-apukák saját apa-sztorijait.

A szakértők mellett ott lesz többek között Sebestyén Balázs, Oláh Gergő, Rónai Egon, Nánási Pál, Hajós András, Nyáry Krisztián, Lukács Miklós, Harsányi Levente, Majka, de a Nickelodeon jóvoltából találkozhatnak Dóra, a felfedezővel és SpongyaBobbal is a gyerekek. Varró Dániel író pedig dedikálja legújabb könyvét.

A sportos családok kispályás focimeccseken, kosár- és squashmérkőzéseken indulhatnak, de akár pingpongozhatnak vagy csocsózhatnak is együtt.  A kispályás foci- és kosármérkőzésekre a helyszínen is lehet jelentkezni, akár 2 fős, akár teljes, 5+1 fős csapatok (vegyes „apa-gyerek” összetételben) jelentkezését is várjuk! Senki nem marad csapat nélkül!

Időpont:
2018. június 17.
Helyszín:
Marczibányi téri Sportcentrum (1022 Budapest, Marczibányi tér 16.)
Információ:  unicef.hu/apak-napja(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!