2018. szeptember 22., szombat - Móric

I. Darus gyereknap, 2018. május 27.

darusnapA te kislányod/kisfiad is szájtátva nézi az autódarukat, a kukásautókat, óriás gépeket? Ezzel nem vagytok egyedül, a mi gyerekeink is imádják, és mindig csalódottak, mert nem mehetnek közel, nem ülhetnek fel rájuk... ezért kitaláltuk, hogy szervezünk egy napot, amikor a gyerekeké a terep!

Gyereknapon a Koós-Wéber Kft. budaörsi telephelyén lesz lehetőség autódarukra, kukásautóra felmászni, a kezelőfülkébe beülni, így a gyerekek végre közelről is betekintést nyerhetnek a munkagépek működésébe.

(Fontos: ez egy alulról szerveződő, anyukák által kitalált program, ami eleinte csak a szűk baráti körnek szólt, de már ötlet korában kinőtte magát ? A helyszín egy ipartelep, ezért kérünk minden szülőt, hogy fokozottan figyeljetek a gyerekek testi épségére. Parkolóhelyek csak korlátozott számban vannak a közelben, így aki tud, jöjjön tömegközlekedéssel.)

Időpont: 2018. május 27.
Helyszín: Budaörs
Információ:  www.facebook.com(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!