2018. október 19., péntek - Nándor

Óbuda Napja, 2018. május 3-5.

gyerek4Budapest tavasszal azt az arcát mutatja, melyet fiatalok, idősek, a családok és a turisták egyaránt szeretnek. Megannyi helyszíne más és más élményt tartogat számunkra. Sokak szemében a főváros egyetlen hatalmas, lüktető, színes és izgalmas terület, ezért jogos a kérdés, vajon létezik-e önálló identitása a különböző városrészeknek és az ott élő embereknek?

Nos, a rövid, egyszavas felelet helyett azt javaslom, hogy Ön is látogasson el a III. kerület legjelentősebb kulturális és szórakoztató eseményére, Óbuda Napjára. Itt egyszerre találkozhat a történelmi nevezetességekkel, gasztronómiai különlegességekkel, a helyben működő civil szervezetek képviselőivel, a kerület életében fontos szerepet vállaló lokálpatriótákkal, a helyben élők közösségeivel, s általuk talán a válasszal is. A Duna közelsége, épített örökségünk és az itt élő polgárok vendégszeretetének együttese teremti meg azt a páratlan atmoszférát, melyet vendégeink és az ide látogatók egyszerűen csak a hely szellemének neveznek.

Időpont: 2018. május 3-5.
Helyszín: Óbuda
Információ: obudanapja.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!