Nyomtatás

Spring Tribal Market, 2018. április 21.

2018-04-16 555

tavaszvasarA goa. hu és a magyar psyszcéna kézművesei újra összefognak ezen a napon és egy varázslatos eseményt hoznak létre, ami ezúttal egy nagyon fontos eseményhez kapcsolódik, a Föld Napjához. Mint tudjuk a mozgalom ezer szálon kötődik a magát hippi és a 1968. utáni generációk szellemi örökösének tekintő mai kor gyermekéhez...

...hiszen 1970. Április 22-én Denis Hayes egyetemista hívószavára 25 millió amerikai emelte fel hangját a természetért. Ez a mozgalom fontos nekünk, és ezúttal egy olyan vásárt és eseményt szervezünk  köré, ami hozzájárul egy fenntarthatóbb világ növekedéséhez, hogy olyan emberek gyűlhessenek össze egy napon, akiknek fontos az újrahasznosítás, a környezet és természetbarát szemléle.
A vásáron olyan alkotók vesznek részt, akik valamilyen formában újraértelmeznek és újrafelhasználnak, maradékokból, környezetbarát alapanyagokból dolgoznak ellent mondva az ipari tömegtermelés nyomásának egy fenntarthatóbb, szebb és békésebb világért.

Az esemény a már jól megszokott módon zajlik majd, délután 13:00-tól a kapuk kinyílnak és válogathattok a különféle kézműves termékek közül, kint a kert helységben is sokféle program vár rátok, este pedig egy fantasztikus buliba csatlakozhattok: Föld napja / Astral Projection & Oxidaksi

Időpont: 2018. április 21.
Helyszín: Dürer Kert
Információ: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek