2018. szeptember 20., csütörtök - Friderika

Celdömölki tulipánfesztivál, 2018. április 20-22.

tulipanA művészeti és egyben hgyományőrző rendezvény a Tulipánfesztivál Celldömölkön kerül megrendezésre, amely számos különleges kísérőrendezvénnyel várja a látogatókat. A művészeti és egyben hagyományőrző rendezvény a Tulipánfesztivál Celldömölkön kerül megrendezésre, amely számos különleges kísérőrendezvénnyel várja a látogatókat.

A népművészeti kirakodóvásár és a táncbemutatók mellett egész nap szabadtéri koncertek, különleges kézműves foglalkozások és interaktív játszóházak is elérhetők a programkínálatban. A programok tematikája a tavaszvárás köré épül így a legtöbb ennek köszönhetően a szabadtéren kerül megrendezésre.

A tavasz jelképe a tulipán, innen kapta a nevét a rendezvény is. Ezen a napon a színjátszás is helyt kap a programok között és a fesztivál területén ital és étel kóstolók érhetők el. Pálinka kóstolás, komédiások bemutatója, nosztalgiazene. A fesztivál tavaszi hangulattal és számos különleges programmal várja az érdeklődőket.

Időpont: 2018. április 20-22.
Helyszín: Celdömölk
Információ: vulkansag.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!