2018. szeptember 22., szombat - Móric

Budapest Art Week, 2018. április 17–22.

artweekTöbb mint tízezer látogatót vonzott tavaly a hatnapos Budapest Art Week, ami nem is csoda, hiszen közel 70 múzeum, kiállítótér, műterem és galéria tárja szélesre a kapuit ilyenkor, és a kiállításoktól a workshopokon át a városi sétákig rendkívül sok program várja a bérletet vagy – az idén bevezetésre kerülő – napijegyet váltókat.

Családdal érdemes felsétálni a várba, ahol a Magyar Nemzeti Galéria újrarendezett állandó kiállítása várja a látogatókat olyan remekművekkel, mint a Majális vagy a Búsuló juhász. Gyerekesként a Kiscelli Múzeum társasjátékokról szóló gyűjteményét sem érdemes kihagyni, melynek darabjait különböző budapesti családoktól kapta a múzeum. Így megtudhatjuk például, hogyan dartsoztak az úttörők, hogyan lehet az iskolából késést egy játékra fogni, vagy mi mindenre volt jó Elektra, az NDK-s varrógép.

Időpont: 2018. április 17–22.
Helyszín: Budapest több helyszínén
Információ: btf.hu

(Esemény Menedzser)

 

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!