2018. szeptember 22., szombat - Móric

PONT Fesztivál, 2018. március 30. – április 1.

husvet2A húsvét ugyan egy kicsit korábban érkezik idén, de ha nagypéntek – pont – a fesztivál nyitónapjára esik, akkor már érdemes megnézni, mi is van a nyúlon túl. A március 30-tól április 1-ig tartó PONT Fesztivál a húsvéti hagyományokat állítja középpontba, azon belül is a mediterrán térség szokásait és tradícióit ismerteti meg játékok, tánc, koncertek, gasztronómia és kézműves-foglalkozások révén.

A fesztivál ambíciója sem kicsi: a szervezők célja, hogy az UNESCO-világörökség egyes részeit elhozzák a Várkert Bazárba, ahol jól megfér egymás mellett a flamenco workshop, a szárd polifonikus kóruséneklés és a mézeskalács-készítés. Gyerkőccel szinte az összes program végigjárható, ráadásul a hagyományos húsvéti szokások bemutatása mellett azt is megtudhatjuk, milyen titkok lappanganak az év egyik legszebb ünnepe körül.

Időpont: 2018. március 30. – április 1.
Helyszín: Várkert Bazár
Információ: btf.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!