2018. szeptember 22., szombat - Móric

V4 Future Sports Festival, 2018. március 23-25.

futuresportRohamosan növekszik világszerte az e-sport iránti érdeklődés, egyre több a verseny, sportcsapatok alapítanak szakosztályokat, arénák épülnek. Az első nagy itthoni, kimondottan az e-sportot középpontba állító rendezvényre március végén kerül sor. A V4 Future Sports Festival viszont nem csak a videojátékokról és nem csak a gamereknek szól,

célja az is, hogy a nagy közönséggel megismertesse a sportolás ezen formáját. Ahogy azt a rendezvény neve finoman sugallja, a résztvevők a V4-es országok, azaz Lengyelország, Csehország, Szlováka és Magyarország lakói közül kerülnek ki. Minden versenyre online kvalifikációk során lehet bejutni, ma este 8 órától lehet nevezni az ESL rendszerében. A League of Legends esetében a döntőben minden országból egy-egy csapat vehet részt, a CS: GO-nál négy csapat kvalifikáció útján kerülhet be, további négy pedig meghívást kapott: ők a Virtus.Pro, a Hellraisers, a mousesports és a FaZe Clan. Clash Royale-ban nyolc játékos mérkőzhet meg (minden országból a két legjobb), FIFA 18-ban pedig mind PlayStation 4-ről, mind Xbox One-ról 8-8 játékos indulhat.

Ez utóbbi egyébként a FIFA 18 Global Series egyik állomása lesz, a két legjobb játékos a 2018-as FIFA világbajnokság rájátszásába is bekerül. Összesen egymillió euró talál majd gazdára: a CS: GO 500 000 eurós, a LoL 300 000 eurós, a további két játék pedig 100 000 - 100 000 eurós összdíjazással indul.

Időpont: 2018. március 23-25.
Helyszín: BOK Csarnok
Információ: https://v4futuresports.eu/

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!