2018. szeptember 22., szombat - Móric

Építs házat növényekből! - Családi Délelőtt, 2018. március 3.

epitshazatA házépítés legtöbbünk kedvenc játéka. Építünk házat legóból, bunkert a nappaliban található ülőgarnitúra párnáiból, várat homokból és babaházat kartondobozból vagy olyan újrahasznosított anyagból, amit éppen találunk. A Ludwig Múzeum új, az alkotómunkába közösségeket is bevonó kiállításának egyik projektje kapcsán természetes anyagokból...

...leginkább növényekből építünk kis méretű, hazavihető házakat. Mielőtt az építkezésnek nekikezdenénk, megismerkedünk néhány ősi építési formával, alaprajzzal, technikával és nyersanyaggal, valamint létrehozzuk az alaprajzát az elkészítendő házikónknak.

Mindehhez segítségünkre lesz a Folytatjuk? kollektíva projektje, amivel a kiállítótérben fogunk megismerkedni. Kérjük, a gyerekek olyan ruhában jöjjenek, amiben kényelmesen tudnak alkotni, és nem sajnálják a szülők, ha az alkotás nyomai rajta maradnak!

A részvételi szándékot, kérjük, a programot megelőző napon 14.00 óráig jelezzék a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

A foglalkozáson maximum 20 gyermeket tudunk fogadni. Ha elfelejtett regisztrálni, szombat reggel 10.00-10.30 között érdeklődjön a jegypénztárban (06 1 555 3454) a szabad helyekről.

Amíg a gyerekek alkotnak, szüleik tárlatvezetésen fedezhetik fel a 2. emeleti Közös ügyeink – Együttműködésen alapuló művészeti projektek  című kiállítást.

A Családi Délelőtt 10.30-kor kezdődik és három egységből áll. Mivel a foglalkozás részei összefüggnek és egymásra épülnek, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy 10.30-ig érkezzenek meg. A Családi Délelőttre érvényes programjegy ára 600 Ft/fő.

Időpont: 2018. február  24., március 3., szombat, 10.30-12.30.
Helyszín: Ludwig Múzeum
Információ: www.ludwigmuseum.hu

 (Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!