2018. szeptember 22., szombat - Móric

Farsangi Kölyöknap, 2018. február 18.

gyerekekSzeretettel várjuk a gyerekeket szüleikkel Farsangi Kölyöknapunkra.  10 órától többféle kézműves foglalkozással és színházi jelmezpróbával várjuk vendégeinket. A büfé kínálata ezen a napon ízletes farsangi fánkkal bővül. A fő program 11 órakor kezdődik a Nagyszínpadon. A Legendák kertjében című  táncjátékot láthatják a Bekecs Néptáncegyüttes előadásában.

Az előadás a gazdag Székely legendárium alapján készült - történetek a leleményességről, kitartásról, szeretetről, furfangos észjárásról, hősiességről, történelmi pillanatokról és a barátságról.

Az interaktív előadásban a gyerekek is bekapcsolódhatnak a történet alakításába, segíthetnek az előadóknak a próbatételek megoldásában. Az előadás a felnőtt nézőket is garantáltan visszacsalogatja a mesék, a csodák, az álmodozás világába, hiszen álmodozni mindenki tud és szeret.

Időpont:  2018. február 18.
Helyszín:  Nemzeti Színház
Információ: nemzetiszinhaz.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!