2018. október 20., szombat - Vendel

Forralt Sör & Bor napok, 2018. január 8-14

balna forraltsorItt a tél, repkednek a mínuszok! Nincs is jobb annál, mint egy forró ital mellett átbeszélni a barátaiddal a nap történéseit. A klasszikus forralt borozgatások mellett ideje egy új, menő forró italt kipróbálnotok, ez nem más, mint a forralt sör! Január 8-14. között Titeket is várunk az első Forralt Sör és a Forralt Bor napokra a Bálna Bisztróba!

Egy kis infó a Forralt Sörről

A Lengyelországban közkedvelt forralt sör a legtöbb magyar számára bizarrul hangozhat, azonban egy igazi téli forró ital, akár a tea helyett tökéletes meghűlésre és az influenza tüneteinek kezelésére. Ha egyszer megkóstolod, biztosan Te is átgondolod a kedvenc nyári italod téli verziójának iszogatását. Azoknak is ajánljuk, akik egyébként nem kedvelik a sört, mert ebben a formában valószínűleg ízletesnek fogják majd találni.

Próbáljátok ki a kedvenc Forralt Sör és a Forralt bor receptjeinket január 8. és 14. között a Bálna Bisztróban!

Időpont: 2018. január 8-14
Helyszín: Müpa
Információ: balnaterasz.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!