2018. október 20., szombat - Vendel

Budapesti Robotverseny és legó kiállítás, 2018. január 13.

robotversenyÖsszecsapnak a régió legjobb ifi robotépítői és -programozói. Az ingyenes rendezvényen egy Lego-kiállítás is helyet kap. Már csak párat kell aludni Budapest történetének egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - robotversenyéig, ahol rekordszámú 19 csapat méri majd össze tudását az FLL (First Lego League) regionális selejtezőjében.

A 9-16 éves versenyzőkből álló csapatoknak több területen is helyt kell állniuk, többek között prezentációs, csoportmunka feladatok is várnak rájuk, amelyek közül mindenképpen a leglátványosabb az egymás ellen zajló robotfutam, ahol 5 percen belül kell a lehető legtöbb feladatot megoldaniuk a Lego Mindstroms robotjaikkal.

A verseny mindenki számára ingyenesen látogatható lesz, ráadásul a helyszínen többek között egy Lego-kiállítás is megtekinthetnek a robotverseny szurkolói. A legkisebbeket egy Lego játszóház várja majd, a nagyobbak pedig meghívott előadók segítségével pillanthatnak bele a modern technológiák és oktatási megoldások kulisszatitkaiba.

Helyszín:1035 Budapest, Raktár u. 1 (Alternatív Közgazdasági Gimnázium)
Időpont: 2018. január 13.
Információ: www.helloworldonline.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!