2018. október 21., vasárnap - Orsolya

X. Adventi Debreceni Vasútmodell kiállítás, 2017. november 24 - 26.

vasutmodellAz idén immáron 10. alkalommal rendezzük meg a szokásos adventi vasútmodell kiállításunkat a debreceni VOKE Egyetértés Művelődési Központjában. Idén még hosszabb H0-ás pályával jelentkezünk. Így már 66 méteren futnak a vonatok! :) Az N-es modulrendszer is bővült. Sok új jelenet, érdekesség kapott helyet a miniatűr világban!

Lesz DERKE stand, közlekedési, és utasjogi információkkal, ügyességi játékokkal! A DKV is képviselteti magát a régi "bengáli villamos " vezetőfülkéjével, és sok debreceni vonatkozású modellel!

Idén is folytatjuk a "Keressétek meg" játéksorozatunkat! 2017. november 23-án csütörtökön a Hajdú - Bihar Megyei Mérnökkamara hagyományos előadásait lehet meghalgatni! Reményeink szerint ismét lesz mozdonysimogató. Valamint még egy érdekesség!Mozdonyos kézműves söröket is tudnak kóstolni azok akik ellátogatnak hozzánk! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Időpont: 2017. november 24-26.
Helyszín: Debrecen, Faraktár u. 6.
Információ: www.hexvave.hu

 (Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!