2018. április 20., péntek - Konrád, Tivadar

SPD ScooterWeekend találkozó, 2017. június 29. - július 2.

motorosAz SPD ScooterWeekend motoros és robogós találkozó az ország legnagyobb, 4 napos robogós, kismotoros találkozója immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre Kecskeméten a GoKart pályán. Ha szeretnéd magad kipróbálni egy valódi versenypályán, vagy csak új, hasonlóan fanatikus barátokat szeretnél szerezni, akkor mindenképp ragadd meg az alkalmat.

Az eseményen 4 napig használhatod a pályát egy normál napi pálya díjért cserében. Gyorsulási versenyek drag robogókkal és kismotorokkal, valamint számos kategória kerül kiírásra a körversenyeknél is. Ha esetleg custom géped van és a külsejével szeretnél versenybe szállni, úgy arra is lesz lehetőséged, hiszen a programok között idén hetedszer is ott lesz a motoros szépségverseny.

A pálya területén belül, közvetlen a versenypálya mellett nagy zöld füves terület áll rendelkezésre ahol évről évre egyre többen sátoroznak. Teljesen mindegy, hogy milyen kismotorod vagy robogód van. Az évek során úgy lett kialakítva a versenykiírás, hogy a lehető legtöbben tudjanak részt venni a versenyeken.

Időpont:  2017. június 29. - július 2.
Helyszín: Kecskemét GoKart pálya
Információ:  www.scooterweekend.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3