2018. október 19., péntek - Nándor

Kuglóf Fesztivál, 2017. június 24-25.

kuglofSzeretettel várnak minden természetkedvelőt a váraljai Kuglóffesztivál túráira. A túrák után ízelítőt kaphatunk a falu sokszínű kulturális életéből és a híres váraljai kuglófból is. A háromnapos túraprogram között szerepel: Váralja fényei túra, amely éjszakai vezetett nyílt túra a Váralját övező gerinceken, Erzsi néni túrája, kugfóf kereső teljesítménytúra. 

Az eseménysorozatot a Kuglóf fesztivál zárja le, ahol a váraaljai asszonyok készítik el a legendás Váraljai kuglófot. A fesztiválon pedig fellépnek többek között: Ihos József, Völgyesi Gabi és a Unique is. A szervezők a gyermekekre is gondolnak, a nap folyamán lesz kézműves foglalkozás, arcfestés, ugráló szőnyeg, mutatványosok. A fesztivált az esti órákban tüzijáték zárja le.

Időpont: 2017. június 24-25.
Helyszín: Váralja
Információ: www.facebook.com

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!