Nyomtatás

Kecskemét, Birizdokart gokart stadion

6835

Attól a pillanattól kezdve, ahogy belép a gokartközpontba, magával ragadja az inspiráló modern környezet, és a hangulat, amit a búgó motorok hangja és látványa nyújt. Kecskemét sportfellegvára, a Birizdokart komplexum több, mint egy szimpla gokartpálya: a gokart, a motor-sport, a rendezvények, a kikapcsolódás színtere.

A gokartkomplexumot a nemzetközi viszonylathoz képest is kiemelkedő színvonalon alakították ki, mely igaz ez a beléptető és időmérő rendszerre is. Így a kezdő és amatőr játékosok mellett a profi gokart és motorversenyzők elvárásinak is megfelel a pálya.

A pálya 935 méter hosszú, 7 méter széles, mindemellett nagy kiterjedésű bukóterekkel rendelkezik. Ezek a paraméterek 20 gokart egyidejű biztonságos versenyzését teszik lehetővé.

Bérelhető géppark: 20 db Birel gyártmányú, 9,5 lóerős Honda motorokkal felszerelt gokart, melyek közül akár a 270 ccm-est is választhatja.

Ezen felül 2 db kétszemélyes gokart is bérelhető, így vezetés nélkül is élvezheti a gokartozást a sofőr melletti ülésből, sőt a gyermekes családok nagy örömére biztonsági övvel ellátott gyerekülést is adnak, hogy a legfiatalabb korosztály se maradjon ki egy igazi gokartozásból.

Helyszín: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 64.
A nagybani piac bejárata mellett.
GPS: 46.882664, 19.697355

Nyitva tartás: http://birizdokart.hu/gokart-stadion/nyitvatartas

További információ:
Tel.: 36 (30) 866 0602
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://birizdokart.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek