Nyomtatás

Balatonfüred, Esterházy strand és élményfürdő

7972

Balatonfüred reformkori hangulatban megújuló fürdőtelepének egyik legszebb eleme az Esterházy strand és élményfürdő. A parkosított plázsról gyönyörű tihanyi panorámával, kedvező mederkialakításával várja a nyugodt, biztonságos pihenést kedvelő fürdővendégeket. A medence csoport összes vízfelülete 475 négyzetméter, az egyidejű befogadóképessége 200 fő.

A medencékhez 1-1 csúszda csatlakozik. Az élményhatást a gyermekmedencében különböző csobogókkal, a felnőtt élménymedencében többféle, masszírozó jellegű zuhanyokkal és minden testrész lazítására kiépített vízpezsgető légbefúvással biztosítják. Kiemelkedő élményt kínál a vadvízi folyosóban való sodródás, vagy a vízgomba alatti hűsölés.



Helyszín: 8230 Balatonfüred, Tagore Sétány

Nyitva tartás: Az élményfürdő elő- és utószezonban 10-18 óráig, főszezonban (június 25. - augusztus 20.) 9-19 óráig tart nyitva.

További információ:
Telefon: 87/342-633
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   
Web: http://probiort.hu/
Web: http://balatonfuredistrandok.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek