Nyomtatás

Zánka, Zánkaland Kalandpálya

5461

A Zánkaland kalandpályán természetes környezetben 10 hektáron több mint 100 akadály várja, hogy próbára tedd magad. Ha a magasságod 140 cm alatt van, az alacsonyabbra épített pályán próbálhatod ki az erőd, ügyességed. Kövesd Robin Hood nyomát! Járd be az erdőt kötélen, nyeregben, kapaszkodva, hintázva, csúszkálva, mint ha Sherwoodban lennél!

Ha 140 cm feletti a magasságod, kedved szerint válogathatsz a kisebb vagy nagyobb kihívást jelentő, 4-6 m magasban futó pályák között. A zárt erdőben a legnagyobb hőségben, vagy szélben is kellemes klímával várnak. Mindezt még izgalmasabbá teszi, ha éjjel játszol itt, teljes sötétségben az éjjeli erdő hangjai és vadjai között. Fedezd fel eddig ismeretlen izmaidat, képességeidet, miközben megcsodálhatják szüleid, gyerekeid, barátaid ügyességed, bátorságod!

Programlehetőségek:
Erdei magaslati kalandpálya
Íjászat, örömíjászat
Airsoft lövészet
Műfalmászás
Sziklamászás
Terepjárós túra
Sárkányhajó
Rekesztorony építés

Helyszín: Zánkai Erzsébet Tábor és Üdülőközpont

Nyitva tartás: tavasztól őszig, H-V 9-sötétedésig
Pénztárzárás: 18 órakor.
Éjjeli kalandpálya használat: előzetes egyeztetés alapján.

További információ:
Telefon: +36 30 968-5579
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.erdeikalandpalya.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek