Nyomtatás

Budapest, Római Kalandpark

3768

A gyönyörű ősfás környezetben, mégis a város szívében elhelyezkedő komplex, 60 állomásos akadályrendszerben mindenki találhat magának kihívást. A függő platformok, hidak, csúszópályák kialakítása minden korosztály számára önfeledt szórakozást nyújtanak. Ajánlható 100 cm-től 99 évesig bárkinek, aki szeretne egyszerre sportolni, és szórakozva leküzdeni saját határait!

Az önfeledt szórakozás mellett gondoskodnak a biztonságról is, minősített felszerelést és rövid oktatást is biztosítanak. A pályákat szakképzett animátorok felügyelik, akik szükség esetén segítséget is nyújtanak. A különböző kalandpályák teljesítése mellett 3 csúszópálya is van, melyből az egyik 12 méter magasságból indul és több mint 90 méter hosszú. A pályák különböző nehézségi fokozatúak, a különböző korosztály igényei szerint.

Programlehetőségek: Kötélpálya; Lézerharc; Kaland-vonat; Mezítlábas mini tanösvény; Gokart; Szivárvány torony; Óriás homokozó; Slackline; Rendezvénytér; Szabadidős tevékenységek.

Helyszín: 1031 Budapest, Szentendrei út 189. (Bejárat a Rozgonyi Piroska utca felől)

További információ:
Tel: +36 30 615 6889
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://romaikalandpark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek