Nyomtatás

Rejtett titok őrzője Budapest – Tematikus városnéző séták

4832

Ezernyi kincs, számtalan rejtett titok őrzője Budapest. Turistaként szinte lehetetlen is befogadni mindazt, amit ez a város nyújtani tud – élményben, látványban, értékben és érzésben. Az ImagineBudapest azért jött létre, hogy tematikus városnéző sétáival rendszerbe szedje, összefogja és értelmezhetővé tegye mindezt a mindenkori érdeklődők számára.

A tizenhat különböző alternatív városnézés mind-mind egy-egy téma köré rendezve vezeti végig tudásanyagban és persze a valós időben és térben is a résztvevőket Budapest életén – régi és mostani dimenziók nyílnak meg a programokon, elfeledett történetek és sorsok válnak láthatóvá a város díszletei között. Kertek és parkok, bűnügyi történetek, rejtelmes házdíszek, édes ízek vagy éppen a fény maga jelentik a budapesti városnéző séták vezérfonalát, melyek egész évben méltó alternatívái az egyéb kulturális programoknak.

További információ:  http://imaginebp.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek