Nyomtatás

Gyereknap a Medveotthonban, 2023. május 28.

2023-05-22 515

Az év egyik legnevezetesebb ünnepnapján, a GYEREKNAPON is várunk szeretettel minden kicsit és nagyot a veresegyházi Medveotthonba!

A Medveotthon csapatának az állatok mellett, a gyerekek a másik nagy kedvencei, ezért is igyekszik egész évben gyerekbarát lenni, gyerekközpontú programokkal szolgálni. Május 28-án mindent bevetünk, hogy még inkább BOLDOG GYERMEKARCOKAT lássunk!

Veresegyházi Gyereknap 2023. Gyereknap a Medveotthonban

A programpalettánk olyan színes, mint a gyermekek lelke, így biztos mindenki talál kedvére valót.

HIHETETLEN KEDVEZMÉNNYEL VÁRJUK A LURKÓKAT! A MEDVEOTTHON ERDEJÉBEN ZAKATOLÓ BÁNYAVASÚTON EZEN A NAPON A GYERMEKEK INGYEN UTAZHATNAK (18 ÉVES KORIG)

  • Csupa-Csoda játszótér fantasztikus kreatív fejlesztő fajátékaival várja az egész családot.
  • Andris bohóccal óriás buborékokat lehet varázsolni, aki lehet hatalmas zsebeiből még lufival is megörvendezteti az aprónépet.
  • Óriáslábas Bab Társulat a Fenevad a Medveotthonban előadásával szórakoztatja a nagyérdeműt!
  • cukorágyú kilövési idejére óránkét sor kerül, remélhetőleg mindenki örömére.

KERESSÜK A LEGCSIBÉSZEBB GYERKŐCÖT IS, AKINEK A KRÉTÁBAN A LEGVADABB BEJEGYZÉSE VAN!

Nyomtatott formában, vagy telefonos bemutatás is érvényes. 25.születésnapunk alkalmából pedig várjuk a május 25-én született születésnapos gyermekeket! Szeretné a Medveotthon is köszönteni őket ebből a jeles alkalomból!

Apával, anyával közös vicces vetélkedőre lehet benevezni, ahol mindenféle állati jó feladatot kell kiállni. Természetesen állati programok is vannak a tarsolyunkban: madárbemutató, és előadás a nagyragadozókról, Lesz még itt aszfalt rajzverseny, arcfestés, csillámtetoválás, hullahopp karika verseny, fánkevő verseny, zsákbamaci, kézműveskedés!

Időpont: 2023. május 28.
Helyszín: Veresegyház
Információ: medveotthon.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek