Nyomtatás

Szülőfalum, Pest - Fesztbaum Béla színházi estje Molnár Ferenc írásaiból, 2022. március 12-ig

2022-01-14 512

Jól ismerjük a briliáns vígjátékok vagy A Pál utcai fiúk szerzőjét, de nem igazán ismerjük azt a szenvedélyes újságírót, aki egy kávéházi asztal mellől, egyéni hangvételű cikkekben tartott tükröt szeretett Budapestjének.

Fesztbaum Béla Szülőfalum, Pest című előadása Molnár Ferenc bravúros és érzékeny szövegeivel a Vígszínház házi szerzőjének ismeretlen arcát idézi fel. Az előadást 2022. január 15-én mutatjuk be a Vígszínház Házi Színpadán.

A Szülőfalum, Pest című előadáshoz színpadi kísérőzene is készült, amit Molnár szellemében – hiszen ő maga is komponált, ha arról volt szó – szintén Fesztbaum Béla írt. A zene szerves része az estnek, a prózához hasonlóan igen változatos; ha kell bábszínházi, ha kell, operai stílusban szolgálja Molnár szövegeit. Ezen a színházi estén a közönség egy egyszerre elgondolkodtató, ugyanakkor szórakoztató Molnár Ferenc élménnyel lesz gazdagabb. Felfedezheti a szerző ismerős-ismeretlen arcát, ugyanakkor izgalmas időutazást tehet a régi és a mai Budapest között is.

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy január 14-én 10 órakor elindul a jegyértékesítés márciusi előadásainkra!

Időpontok: január 15.,25., február 25., március 12.
Helyszín: Vígszínház
További információk: vigszinhaz.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek