Nyomtatás

Debreceni Advent, 2021. november 26. - december 23.

2021-11-22 560

Debreceni adventi programok 2021. november 26. és december 23. között. Adventi kirakodóvásár, fényvillamos, korcsolyapálya, gyertyagyújtások és kulturális programok várják a város lakóit és az ide látogatókat az adventi időszak

Újdonságként szolgál majd a „fénykúp ajándékdobozokkal” és a „gömbkanapé” látványa a téren. November 28-tól az 1-es és a 2-es villamos vonalán is közlekedik majd a „fényvillamos”.

Kirakodóvásár várja a közönséget november 26-tól. A korábbinál nagyobb területen – a Kossuth téren, a Dósa nádor téren, a Csapó utcán és a Rózsa utcán is – feldíszített faházak fognak állni.

Újdonság lesz idén az Adventi Kuckó. A Bajcsy-Zsilinszky utca és Piac utca sarkától néhány lépésnyire (az Aranybika épületében) berendezett Adventi Kuckó programsorozatában CSAK Design vásár, népi kézművesvásár, s a gyerekek számára Mikulás-várás szerepel majd. Az Adventi Kuckó ad majd helyet a Debreceni Karitatív Testület „Add tovább!” adománygyűjtő akciójának is, ahol december 23-ig várják majd az adományokat.

A Kossuth téren adventi korcsolyapálya is várja majd az érdeklődőket összesen 750 négyzetméternyi egybefüggő jégfelülettel, egyedülálló élményt nyújtva a 120 méteres hosszú jégfolyosóval.

Időpont: 2021. november 26. - december 23.
Helyszín: Debrecen
További információk: debreceniadvent.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek