Nyomtatás

Öt napon át különleges régiségek és kortárs alkotások lepik el a Várkert Bazárt - 2021. június 9-13.

2021-06-08 320

Öt napon át tartó Art and Antique – Régiség és kortárs művészeti kiállításra és vásárra készülnek a szervezők a Várkert Bazár termeiben, ahol a múlt és jövő találkozik majd. A sok előadással és témába vágó beszélgetéssel kísért eseményt június 9. és 13. között látogathatják az érdeklődők.

A helyszínen, egy helyen állítanak ki a legnevesebb kortárs és klasszikus aukciósházak, galériák és műkereskedők, mindemellett lesznek rendhagyó tárlatvezetések és könyvbemutatók is – olvasható a rendezvény weboldalán. Az Art and Antique ideje alatt a Várfok Galéria művészkörének legendás alkotójának, Françoise Gilot-nak is megünneplik majd a 100. születésnapját.

varkb2

A látogatók 25 különböző kiállítóval találkozhatnak majd, illetve a kezdő napon, szerdán a kiállítás kurátorával is meghallgathatnak egy beszélgetést 17 órától 18 óráig. A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy a járványhelyzet okozta szükséges intézkedések szigorú betartása mellett fogadják majd a vendégeket.

(Forrás: travelo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek