Nyomtatás

Újra Hey, June! élőben és online!

2021-06-03 486

Végre itt a nyár, még ha ez az időjáráson ez nem is feltétlenül érhető tetten. A Müpa könnyűzenei fesztiválja, a Hey, June! segít nyári hangulatba kerülni. Idén olyan népszerű hazai előadók online koncertjeit élvezhetjük élőben, ingyenesen, mint Beck Zoli, OHNODY, a Mongooz And The Magnet és a Middlemist Red.

Európa legnevesebb hangversenytermeinek közvetítéseit is követhetik nézőink Facebook-oldalunkon: ezúttal a Kölni Filharmónia, a Palau de la Música Catalana és a Sage Gateshead jelentkezik egy-egy ígéretes produkcióval.

Ugye, hogy nem érdemes kihagyni? Tartson a Müpa Home-mal honlapunkon, YouTube-csatornánkon és Facebook-oldalunkon!

Beck Zoli – A NEMZEDÉK NÉLKÜLI EMBER

A 20 éves 30Y frontemberének önálló estje: 21 dal és kétezer szó, amely a megismerhetetlen világot a dalok illúzióján keresztül tárja elénk. A kismonológokkal, jelenetekkel tűzdelt zenés, önvallomásos szólóest számtalan sikeres fellépésen keresztül formálódott, és most utoljára láthatja a közönség.

OHNODY – Bábel lelkei

Az énekesnő összművészeti projektjével a 2020-as év egyik leginnovatívabb magyar nagylemezét adta ki, amelyet 2021-ben máris új album követ. A két korong dalai élő zenekarral, konceptkeretbe foglalva szólalnak meg Jurák Bettina táncművész OHNODY vizuális világához igazodó koreográfiájával.

Mongooz And The Magnet presents: Organic ⇌ Electric

Az ország talán legmultikultibb zenekarának modern blues-soul-funk-rockos zenéje világszerte hódít. A Müpába vendégeket is hoznak, többek közt iamyank, Novai Gábor (Mörk) és Boros Levente (The Qualitons) csatlakozik hozzájuk. Az akusztikus előadás során szintetikus hangokkal ötvözve alkotják újra dalaikat.

Middlemist Red and The Wild Bunch Orchestra

A Middlemist Red The Other Side Of Nowhere című lemezén a szintis, pszichedelikus rock markánsabb elektronikus és népzenei ízekkel gazdagodott. A képzeletbeli westernfilm narratíváját követő dalok az Erős Márton által vezetett, erre az alkalomra összeálló The Wild Bunch Orchestra segítségével szólalnak meg.

További információk: mupa.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek