Nyomtatás

Online vetítik Plácido Domingo évfordulós gálaelőadását

2021-02-18 334

A klasszikus zene rajongói számára különleges programot kínál Plácido Domingo gálaelőadásának otthonról nézhető, online vetítése február 20-21-én, amelyet a festői szépségű Veronai Arénában rögzítettek.

Öt évtizedet átívelő, fantasztikus karrier, több mint 150 színpadi szerep, 11 Grammy-díj és ikonikussá vált koncertek a Három Tenor tagjaként: Plácido Domingo hangja a mai napig ámulatba ejti a közönséget

2019 augusztusában egyetlen különleges este erejéig Domingo visszatért a lenyűgöző Veronai Arénába, ahol a debütálásának ötvenedik évfordulója alkalmából rendezett gálaesten pályafutásának legkiválóbb szerepeit idézte meg. A festői szépségű helyszínen teljes díszlettel előadott részletek csendültek fel a Macbeth, a Nabucco és a Simon Boccanegra operákból.

Az előadásról készült közel háromórás koncertfilm otthonról nézhető online változata február 20. szombat 18:00 órától február 21. vasárnap este 23:00 elérhető a jegy.hu online vetítéseket tartalmazó felületén.

Márciustól további opera produkciók is műsorra kerülnek online a színpadi produkciók moziközvetítéseire specializált Pannonia Entertainment oldalán, látható lesz többek között Verdi A végzet hatalma c. műve Jonas Kaufmann és Anna Nyetrebko főszereplésével, valamint a Csipkerózsika és a Rómeó és Júlia balett előadások a londoni Royal Opera House-ból, valamint Jonas Kaufmann tenor világsztár 2016-os Puccini-estje a milánói Scalából, és Anja Harteros, Jekatyerina Gubanova, Jonas Kaufmann és Bryn Terfel gálakoncertje Baden-Badenből.

(Forrás: fidelio.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek