Nyomtatás

Rippl-Rónaival indítja az évet a Nemzeti Galéria

2021-01-20 642

Egy Rippl-Rónai festmény előtt állni megismételhetetlen élmény, de mivel nem lehetséges, marad az online tárlatvezetés. Ennek is örülünk!

A Magyar Nemzeti Galéria hagyományaihoz híven idén is folytatja Múzeum + című programjait. A járványhelyzet nem teszi lehetővé, hogy a múzeum falai között fogadják a látogatóikat, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy ilyen esetben ők maguk menjenek „házhoz”. Az online térben találkozhatunk velük, otthon, számítógépeink monitorjain vagy okostelefonjainkon.

Idei első programjuk témája és hívószava: Rippl-Rónai József. Ő volt a századforduló legeredetibb és az egyik legnagyobb hatású magyar művésze. Munkásságát online tárlatvezetésen keresztül ismerhetjük meg, megtekinthetünk egy húszperces filmet, melyben az MNG munkatársai, Földi Eszter és Bellák Gábor beszélgetnek a művészről.

Lesznek online workshopok, közzétesznek egy kis olvasnivalót és végigvezetnek bennünket Rippl-Rónai kiállított műveit érintő virtuális útvonalon is!

A programok ingyenesek, 2021. január 28-án 18.30-tól lesznek elérhetőek.

(Forrás: roadster.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek