Nyomtatás

Napról napra – Online iparművészeti kiállítás nyílik

2021-01-12 534

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. és a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Iparművészeti Tagozata Napról Napra című kiállítása január 13. és február 14. között „látogatható” az online térben.

A kiállítás kurátora, Lencsés Ida Ferenczy-díjas kárpitművész, a MAOE Iparművészeti Választmány vezetőségének elnöke így fogalmazott: „A 2020-ban készült művek többsége a megbénult szituációt tükrözi. A tervezés, a fantázia, a kreativitás időszaka ez. Most bármit kitalálhatunk, kivitelezhetünk, módosíthatunk, nem sürget az idő. Az összemosódott napok egy hosszú alkotási folyamatot eredményezhetnek. Éljünk a karantén adta lehetőségekkel! Dolgozzunk azzal, amink van! Fejezzük be azt, amit már rég elkezdtünk, folytassuk a félbe maradt alkotásokat, inspirálódjunk a megélt eseményekből, félelmeinkből!”

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Iparművészeti Tagozata hetedik éve állít ki a MANK Galériában, a válogatások kiegészítik egymást. Az iparművészet sokféle szakágát képviselik az online módon kiállító művészek, akik mindennapjait áthatja az alkotás. A tárlaton a kortárs iparművészet jeles alkotóinak magas színvonalú műveivel, műegyütteseivel (grafika, textil- és ötvösművészet) találkozhatunk. A vírusra való tekintettel a kiállítás online tekinthető meg, miközben nyomtatott katalógus készül magyar és angol nyelven.

A kiállítás január 13-tól tekinthető meg itt>>

(Forrás: kultura.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek