Nyomtatás

Dobogókő Rám-hegy körtúrára invitálnak az év első hétvégéjén

2021-01-05 825

Scheffler Tibor megannyi, hosszabb-rövidebb túrát szervezett már kisebb csoportoknak. Legutóbb, akik vele tartottak, a Budai hegység körtúrán vehettek részt, ahol érintették Csillebércet és Makkosmáriát is. a legújabb, január 10-i, vasárnapi Scheffler-túrán Dobogókő lesz az első állomás.

Akik csatlakoznak a 11 kilométeresre tervezett túrához, azok innen Árpádvár és a Rám-hegy irányába indulnak majd, illetve vissza a kiindulási helyre. A találkozási pont a Báró Eötvös Lóránd Menedékház lesz. A túra menetideje 4 óra 30 perc, indulás 10 óra 3 perckor.

A túravezető szerint a szokásosnál nagyobb szintemelkedés miatt, ami 420 méter lesz, nem árt ha a jelentkezőknek jó az állóképessége és van megfelelő felszerelése is. A túra egyénileg is bejárható, így ha valaki nem szeretne csatlakozni a csapathoz, az később és korábban is elindulhat az útvonalon - olvasható az esemény Facebook oldalán.

(Forrás: trevelo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek