Nyomtatás

Online koncertek a Filharmónia Magyarországtól

2020-11-30 316

A 17 éves zongorista Bach, Beethoven és Schumann műveit adja elő a pécsi Kodály Központban. A Filharmónia Magyarország közvetítéseit ajánljuk.

Boros Misi

A Filharmónia virtuális koncertterme ezúttal a pécsi Kodály Központból jelentkezik, a színpadon pedig a “zongora hercegét”, Boros Misit köszöntheti kényelmes otthonából a közönség. A fiatal zongoraművész ezúttal Bach, Beethoven és Schumann művein keresztül hozza közelebb a zenét.

december 2. 19:00 LIVE

Liszt Ferenc Kamarazenekar

A kamarazenekari műfaj egyik legkiemelkedőbb képviselője, a Liszt Ferenc Kamarazenekar fogja rabul ejteni a zene szerelmeseit december 3-án. A Tfirst Péter által vezényelt együttes virtuális koncertjén Liszt Ferenc művei mellett hallható lesz Beethoven és Járdányi Pál egy-egy szerzeménye is.

december 3. 19:00 LIVE

Olga Kern

A csodálatos zongora ismét megmutatja szépségeit, ezúttal a világhírű Olga Kern játékán keresztül. Nemzetközileg elismert zsenialitásán túl orosz származása és Rachmaninovhoz fűződő személyes kötődése hozzájárul élénk színpadi jelenlétéhez, szenvedélyes, magabiztos játékához és rendkívüli technikájához, ezzel hódítva meg rajongóit és a kritikusokat. December 11-én a zongoraművésznő és az Óbudai Danubia Zenekar közös estjén páratlan élményben lehet része a nézőközönségnek, melyhez el sem kell hagynia otthonát. Műsoron Rachmaninov 3. zongoraversenye és Brahms: 4. szimfóniája.

december 11. 19:00 LIVE

Orfeo Zenekar

A régizene legkiválóbb magyarországi képviselője, az Orfeo Zenekar lép színpadra december 15-én. A Vashegyi György vezette együttes online koncertjét a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotából közvetítjük.

december 15. 19:00 LIVE

(Forrás: fodelio.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek