Nyomtatás

Szombattól indulnak a Budapest Bábszínház online előadásai

2020-11-19 652

Indul a Bábfilmszínház! A Budapest Bábszínház a járványügyi korlátozások idejére sem hagyja a gyerekeket bábszínházi élmény nélkül, elindítják a Bábfilmszínház szolgáltatásukat.

Eleinte hétvégenként teszik elérhetővé az online előadásaikat. Az első előadás a november 21-i hétvégén Weöres Sándor költői mesejátéka, a Holdbeli csónakos lesz, majd a legkisebbek kedvence, a Boribon és Annipanni, a szintén népszerű Nyúl Péter és a 80 nap alatt a Föld körül lesz látható. A Bábfilmszínház repertoárja folyamatosan bővül.

"Érdekes kísérlet számunkra is, hogy hogyan tudjuk ötvözni a bábfilm műfaját a bábszínpadi előadással. A Pilvax Film hat kamerával való rögzítése lehetővé teszi egészen közeli felvételek készítését, ezek olyan apró részleteket is megmutatnak egy bábból, melyeket a hátsó sorokból talán nem is látni. Előtérbe helyezi a finom színészi gesztusokat, a bábszínészek aprólékos mozdulatait " – olvasható Budapest Bábszínház Facebook-oldalán.

A Budapest Bábszínház a normál jegy (2500 forint) mellett elérhetővé tesz egy családi jegyet (4900 forint) is azoknak a családoknak, akik támogatni kívánják a kultúrát, és ugyanúgy vásárolnának, mintha személyesen jönnének el egy előadást megnézni. Bármelyik jegy vásárlásával az előadás egy készüléken nézhető, amely külföldön is elérhető. A jegyek korlátozott számban  megvásárolhatók a Budapest Bábszínház oldalán.

(Forrás: travelo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek