Nyomtatás

Újranyitott a Bodies 2.0 kiállítás!

2020-09-17 1684

Örömmel jelentjük be, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel kiállításunkat 2021. január 3-ig meghosszabbítjuk, hogy senki se maradjon le a bennünk rejlő univerzum csodáiról!

Újranyitás: 2020. szeptember 4.

Ismerd meg ezt a rendkívül bonyolult, de egyben tökéletesen megalkotott világot, melyet emberi szervezetként ismerünk!

Magyarországon 2008 és 2018 után 2020-ban egy új Bodies kiállítás nyílik a Bálna első emeletén mintegy 1500 négyzetméteren, amely más megközelítésből mutatja meg nekünk mennyire bonyolult, de egyben tökéletesen megalkotott világ az emberi szervezet. A tárlat nem hiába kapta meg a 2.0. alcímet, mivel eddig nem látott új, egyedi, speciális, kivételes testek kerülnek bemutatásra.

A kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését, különböző szerepeit és egyediségének lenyűgöző nagyszerűségét.

A BODIES 2.0 egy tudományos oktató kiállítás, ami közel 200 preparált szervet és egész testet mutat be az érdeklődők számára. A kiállítás segítségével betekintést nyerünk a bőrünk alá, feltárva saját testünk felépítését és összetettségét. Ahelyett, hogy utánzatokat sorakoztatnánk fel, a kiállítás valódi, egykor élő emberi testeket és szerveket mutat be, ezáltal a látogatók elsőkézből tekinthetik meg azt, ami általában csak doktorok és tudósok „kiváltsága”. A Bodies 2.0 kiállítás célja, hogy a látogató még mélyebben megérthesse saját testének működését, melynek okán felértékelődik a test egészségének megőrzése.

Kiállításunkon felkészült orvostanhallgatók segítik megérteni az emberi test működését, akik minden kérdésre készséggel válaszolnak, továbbá minden teremben TV animációk segítik az ismeretek bővítését.

A kiállítással kapcsolatos kérdéseitekkel az alábbi telefonszámon érdeklődhettek: +36 30 940 6648

Jegyvásárlás az alábbi linken lehetséges: https://tinyurl.hu/R0bM/

Időpont: 2021. január 3-ig
Helyszín: Budapest, Bálna
További információk: balnabudapest.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek