Nyomtatás

Lesznek nyári táborok a Skanzenben

2020-06-02 807

Idén is lesznek Heted7 Táborok a Skanzenben. Június 29. és augusztus 28. között várja a múzeum a 6-12 éves gyerekeket nyári napközis táboraiba. A nyár utolsó hetében pedig alkotó kedvű fiataloknak és felnőtteknek szervez fazekastábort a Skanzen.

A gyerekek jellegzetes paraszti munkákat próbálhatnak ki, kézműves tevékenységekben, mozgásos és dramatikus játékokban vehetnek részt. A múzeum szabad területei, a kertek, rétek, erdő és a patak lehetőséget adnak, hogy a gyermekek kiéljék mozgásigényüket. A nagy csűrök, pajták, házak esős és meleg időben is jó szórakozást kínálnak.

A nyár végi fazekastábor alatt megismerkedhetnek a vállalkozó kedvűek a formázástól a díszítésig a fazekasság technikájával. A tábor közelebb hozza az érdeklődőkhöz a magyar népi fazekasság világát, és megismertet a Kárpát-medence fazekas központjaiból kikerülő remekművek forma- és ismeretgazdagságával.

A részletek itt olvashatók>>

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek