Nyomtatás

A Bangó Margit '70 új időpontja - 2021. május 16.

2020-10-07 2872

Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2020. októberében a Papp László Budapest Sportarénában, de új időpontra kellett halasztani az eseményt a koronavírus miatt. A jeles alkalom - 2021. május 16-án - méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével.

A tradicionális muzsikus családból származó művésznő pályafutása már 17 éves korában elkezdődött, amikor a Magyar Rádió tehetségkutató versenyén felfedezték kivételes énekhangját. Ettől fogva rádió és tv műsorok állandó szereplője lett, ekkor jött létre például a mai napig legendás Bangó Margit - Horváth Pista kettős. Később a 100 Tagú Cigányzenekar szólistája lett, ebben az időszakban számos külföldi és hazai koncerteken, nagyszabású gálaelőadásokon szólalhattak meg a több százéves hagyományokkal rendelkező magyar nóták és cigánydalok.

Időpont: 2021. május 16..
Helyszín: Papp László Sportaréna
További információk: budapestarena.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek