Nyomtatás

Budapest Black Food Festival, 2020. március 21.

2020-02-07 943

Berlin, Tel Aviv, Helsinki, New York, Istanbul, London, Nairobi, Kigali, Tallinn után újra Budapesten a Black Food Festival!

A fesztivált elsőként Budapesten rendeztük 2018 novemberében, az elmúlt évben, összesen 10 Black Food Festival volt eddig szerte a világon.

Miről szól ez a rendezvény?

  • Rengeteg finomságot fogyaszthatsz, eddig kevésbé ismert színváltozatban és formában.
  • A fesztivál a nyitottságról és a kreativitásról, a fekete szín szeretetéről szól.
  • A fekete nemcsak elegáns, mély, de csodálatos lehetőségeket rejt a maga egyszerűségében és szépségében.
  • Ezen a napon Magyarország legkreatívabb, legötletesebb séfjeitől, éttermeitől, cukrászaitól és más vállalkozó kedvű gasztro szakembertől kóstolhatsz egyedi fejlesztésű, sötét vagy fekete színű termékeket.
  • Ez lehet fekete hamburger, fekete fagylalt, fekete, sötétkék, vagy más sötét színű macaron vagy sütemény, mélybarna étcsokoládés desszertek, bonbonok, éjfekete koktélok, kiváló minőségű kávék, teák, sörök, likőrök, de lehet teljesen természetes vegán, vegetáriánus, vagy mindenmentes finomság, fekete szezám, sötét és különleges színű zöldségek vagy gyümölcsök, fekete rizs, tészta, bab és még sok-sokminden más!
  • Nemcsak ételek, de design és divattárgyak, egyéb kiegészítő programok is várnak rád - mind-mind a fekete színre hangolva!

Március 21-én koradélután kinyitja kapuit a második magyar Black Food Festival, hogy a világ egyik legtrendibb gasztro élményét nyújtsa az újdonságokra és az izgalmakra fogékony közönségnek.

A fesztiválon megrendezzük a Fekete Ételek és Italok versenyét, rangos szakmai zsűri segítségével, a nap végén kiosztjuk a Black Food of the Year és a Black Drink of the Year díjakat a nyerteseknek.

Időpont: 2020. március 21.
Helyszín:
OFF Kultur (1045 Budapest, Berni utca 1.)
További információk: blackfoodfest.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek