Nyomtatás

VIII. Budapesti Halfesztivál, 2020. február 15.

2019-12-10 3828

A VIII. Budapesti Halfesztivál ismét a Dunaparthoz közel költözik. Éveken át keresték a szervezők a legoptimálisabb helyszínt és azt gondolják, hogy végre megtalálták.

Fontos volt, hogy könnyen megközelíthető legyen, pár lépésre leszünk a Petőfi Híd budai hídfőjétől, azaz a 4-6- os megállójától, és a az 1- es villamostól sem vagyunk messzebb 5 perc sétánál.

Az Elte Lágymányosi Campusának több ezer négyzetméteres parkolója több, mint tökéletes helyszín lesz a teljes hazai és legfontosabb nemzetközi halgasztronómiai irányzatok felvonultatására. Mind emellett több száz parkoló áll rendelkezésre és a csodaszép Duna is látótávolságban van.

Fűtött sátrakkal,koncertekkel, hatalmas vidámparkkal, akváriumokkal, élményhorģaszattal, óriásbográccsal, több száz fajta halétellel, és több ezer ülöhellyel készülnek a szervezők!

A fesztivál kiemelt hala a ponty lesz, melynek számos, különlegesen elkészített változatait kóstolhatják meg a látogatók. A belépés ingyenes lesz a fesztiválra!

Időpont: 2020. február 15.
Helyszín: Elte Lágymányosi Campus parkolója
Információk: facebook.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek