Nyomtatás

Újdonságokkal vár a csepeli Jégpark

2019-12-02 1839

A csepeli az egyik legkedveltebb jégpark a fővárosban, ahol egy csodálatos jégfolyosó is  található. A pálya évek óta a kerület meghatározó színfoltja, ami sok látogatót vonz.

Minden évben azon dolgoznak a kerületben, hogy kicsivel jobb, praktikusabb legyen a pálya. 

Az idei év újdonsága, hogy a 25x30 méteres nagy pálya, a 10x20 méteres kis pálya és az őket összekötő 150 méter hosszú és 2,5 méter széles jégfolyosó mellett egy 10x15 méteres tanulópályát is létesítettek.

A helyszínen melegedő, mosdóhasználati lehetőség, büfé is található, valamint erdélyi kürtőskalácsot is lehet vásárolni.

Az önkormányzat tájékoztatója szerint az idei év újdonsága az is, hogy a jégfolyosó közepén létesített büfét a pályáról is el lehet érni, illetve egy fahídon azok is áttekinthetik a parkot, akik nem korcsolyáznak.

Az 1500 négyzetméteres jégpark a tervek szerint 2020. február 29-ig várja a látogatókat, de Borbély Lénárd polgármester elmondta a megnyitón: ha az időjárás lehetővé teszi, akkor elképzelhető, hogy tovább is használhatják a korcsolyázni vágyók - tudósított a turizmus.com.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek