Nyomtatás

Szamóca Kiskertész Műhely, 2019. december 31-ig

2019-10-31 689

Gyakorlati kertészkedős foglalkozás a Füvészkertben, játékos, tapasztalat alapú módszerrel. A program keretében a gyerekek megismerik a növényeket, ültetnek és alkotnak is valamit, amit majd otthon gondoznak tovább, ezzel is tovább éltetve a tanodában megszerzett élményt, tudást.

Tapasztalat alapú, játékos tanulás által a gyerekek észrevétlenül sajátítanak el komplex ismereteket a növényekről, környezetükről, érdeklődési is tudásszintjükhöz igazodva.  A program keretében, kertészkedős foglalkozást tartunk, az elkészült alkotásokat (általában beültetett növényeket) a gyerekek hazaviszik, ezzel is tovább éltetve a megszerzett élményt, tudást.

Időpontok, témák a jobb oldali sávban találhatóak.

Helyszín: Szamóca Kiskertész Tanoda, Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25

Télen: A kastélyban találkozunk. Innen indulunk sétára az üvegházakba vagy a kertbe, és ide jövünk vissza ültetni, alkotni.

Így találod meg: portától egyenesen előre, majd balra. Vadszőlővel benőtt, emeletes tégla épület.

Így találod meg a Szamóca Kiskertész Tanodát a FűFa tankertben: portától indul egyenesen, majd jobbra kövesd a Szamóca feliratú táblákat. Bejárat 2 zöld kapun át a szaporítóház mellett. 
A Füvészkertbe a felnőtt kísérő belépőjegy megvásárlásával tud bejönni. Ez a helyszínen a Füvészkert portáján fizetendő.

Aktuális jegyárak a Füvészkert oldalán >>

A foglalkozás időtartama 1 óra, melyre ott lehet hagyni az 5 évesnél nagyobb gyereket. Előzetes jelentkezés szükséges! online, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Várjuk szeretettel a gyerekeket és szüleiket!

Árak, kedvezmények, hasznos tudnivalók itt >>

(Forrás: http://www.gyerekkertesz.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek