Nyomtatás

Cegléd, Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő

8292

Ceglédet méltán nevezhetjük Pest megye egyik legkiválóbb termál adottságokkal rendelkező városának. A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő megteremtésének bázisát a több mint 1000 méteres mélységből feltörő 54°C-os termálvíz szolgáltatja, melyet 2004-ben gyógyvízzé nyilvánítottak. Összesen tíz medence, közel 1400 m2 vízfelülettel biztosítja a gyógyászati és wellness programokat.

Nátrium-klorid-hidrogénkarbonát, valamint fluorid és jodid gyógyvizek csoportjába tartozik, mely kiválóan alkalmas: mozgásszervi, reumatikus, emésztőszervi, bőrgyógyászati betegségek és idegpályák rehabilitációs kezelésére. A fürdőkúrák ingere az immunrendszer védekezőképességét is aktiválja.

A több szintes fedett épületben egész éves nyitva tartással: élménymedence, két ülőmedence és egy gyermekmedence, gyógytorna medence, súlyfürdő, tangentor-kádak, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések, szauna szolgálja a gyógyulást, a felüdülést, a kikapcsolódást.

Helyszín: H-2700 Cegléd, Fürdő út 27.

Nyitva tartás: http://cegledfurdo.hu/nyitva-tartas/

További információ:
(+36-53)505-000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://cegledfurdo.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek