Nyomtatás

Hajdúszoboszló, Gokart Hajdúszoboszló

5788

Ha van kedved a jogsi kockáztatása nélkül gyorsulási versenyt rendezni, ha kipróbálnád, milyen versenyautóban ülni, vagy ha csak erre jársz, nézz be! A gokartpálya egy hosszabb egyenes szakasszal indul, ahol szépen felgyorsulnak a gépek, majd technikás kanyarokkal érünk a finisbe. Este nappali fényben kivilágított pálya vár, próbáld ki, milyen reflektorfényben fürdeni!

A fürdő mellett található repülőtérhez érve már messziről látható a mintegy 300 méter hosszú gokartpálya, és a büfé épülete, ahonnan nyomon követhető a gokart verseny. A pálya vonalvezetését biztonságos gumifal szegély alkotja.

Az éppen aktuális gokart futamot számítógépes időméréssel követjük nyomon, vagyis mindenki a gokart futam végén a saját időeredményével távozhat. Az időeredmény megmutatja, hogy az adott gokart futamban a versenyző körönként milyen időt futott, mi volt a legjobb körideje. Az éppen aktuális futam monitorokon folyamatosan nyomon követhető mind a büfében, mind pedig a gokartpálya szélén.

Helyszín: 4200 Hajdúszoboszló, Pávay-Vajna utca 46.
GPS: 47.45.91'N | 21.39.76'E

Nyitva tartás: 2016. március 13. - 2016. szeptember 30. 9-22 óráig
(vagy tovább is ha igény van rá)

További információ:
Tel: +36 20 361 1336
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.gokarthajduszoboszlo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek