Nyomtatás

Mindig van újdonság az égen – Űrturizmus mindenkinek!

2961

Ereszd el fantáziád és repülj képzeletben egészen a csillagokig. Ebben lesz segítségre a Bakonybéli csillagászati központ. Magyarország első számú, komplex csillagászati ismeretterjesztő élménycentruma vár Rád! A Pannon Csillagda a Bakonybélben egy modern távcsőpark, 3D-s planetáriumi show, interaktív űrkutatási és csillagászati kiállítás egyben!

A 800 m2-es látogatóközpont folyamatosan megújul, ennek köszönhetően újra és újra friss élményekkel tölti fel az érdeklődőket.

A látogatóközpont egy összetett élményt kínál mindazoknak, akiket érdekel a világűr, a csillagászat. Ennek részeként részt vehetünk egy planetárium jellegű filmvetítésén, megtekinthetjük a csillagászattörténeti kiállítást és az épület legfelső szintjére felérve pillantást vethetünk a napra.

A látogatást érdemes a planetárium felkeresésével megkezdeni –kiváltképp, ha kerek órához közel érkezünk a látogatóközpontba, mert a közel félórás vetítés minden kerek órában kezdődik. Az „Óázis az űrben” címet viselő film ideális ráhangolódást nyújt a későbbi látnivalókra. A nyolc méter átmérőjű, félgömb alakú kupolára a HD minőségű képeknél kétszer nagyobb felbontású film miközben lenyűgöző látványt nyújtva elrepít minket a Naprendszer legkülönbözőbb tájaira, közben átfogó ismertetést nyújt a bolygókról.

Olvass tovább: www.travelbooggie.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek