Nyomtatás

Budapest, Csodák Palotája

6083

A Csodák Palotája nem csupán egy kiállítás, hanem egy 1700 négyzetméteres fizikai játszóház, ahol több mint 100 kiállított játék segítségével a gyerekek játékosan ismerhetik meg a fizikai jelenségeket. Minden kiállított játék interaktív eszköz, melyet nem csak lehet, hanem érdemes megfogni, megtapogatni, kipróbálni.

Itt nincs tárlatvezetés, hiszen nem egy múzeum. Itt mindenki a saját tempójában, és a saját kedve szerinti sorrendben próbálhatja ki a játékokat, melyben demonstrátorok készséggel segítenek.

Minden egyes játéknál magyar és angol nyelvű útmutató magyarázza el, hogy a játékot hogyan kell használni, és hogy milyen fizikai jelenséget, törvényszerűséget tapasztalhatunk meg a játék használata közben.

Érdemes legalább két- három órát itt eltölteni, ha ki szeretnétek próbálni az összes játékot, eszközt. A Fizika Show-n való részvételt is tartalmazza a jegy ára, melyet minden nap 4 alkalommal tartanak.

A Csodák Palotája második helyszínén, az óbudai Csopa Playbarban vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással, jól felszerelt Richter Gedeon laborral, szabaduló szobákkal, előadóteremmel valamint Magyarországon egyedülálló 9D mozival és körmozival várnak titeket!

Nyitva tartás:
CSOPA Campona
H-P 9:00 - 19:00
Szo-V 10:00 - 20:00

CSOPA PLAYBAR
Attrakciók: H-V 10:00-22:00
Bár: H-V 10:00-24:00

Helyszín:
Campona Családi Élményközpont
1222 Budapest Nagytétényi út 37-43.

Csopa Playbar
1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

További információ:
Telefon: +36-1-814-80-50 - Campona
Tel: +36 1 814 80 60 - Playbar
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.csopa.hu/csopa-campona

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek