Nyomtatás

Vasad, Nádas Pihenőpark és Tófürdő

4875

A Nádas Pihenőparkban természetes környezetben strandolhatnak a látogatók a parkosított területen lévő fürdőtóban. Az aktív kikapcsolódás élményét két 45 méteres vízi csúszda fokozza, így a gyerekek vagy a kalandvágyó felnőttek is megtalálhatják a módját az aktív pihenésnek. Aki ráunna a pancsolásra, játszótér, strandröplabda, csocsó, kártyaasztal vagy asztaliteniszez várja.

Mindemellett a látogatóknak nem kell messzire menniük, hogy kipróbálják a kalandparkot vagy kocsikázzanak egyet lovas hintókkal.

A stégek a napfürdőzni vágyókat is szolgálják, de akár láblógatós kikapcsolódáshoz is helyet nyújt. A napozáshoz továbbá biztosított napágy és napernyő. A gyerekek számára egy külön elkerített rész is ki lett alakítva, ahol homokozót is biztosítanak számukra.

Helyszín: 2211 Vasad, Monori út 100.

Nyitva tartás: 9:00-19:00 (Bizonyos napokon hosszabbított nyitva tartás 20:00 óráig)
Jegykiadás: 18:00-ig

További információ:
Telefon: +36 70 953 5092
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.nadaspihenopark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek