Nyomtatás

Várgesztes, Villapark Élményfürdő

5488

A Várgesztesi Villapark egyik legvonzóbb adottsága a Park Centrum épületben található 300 m2 vízfelületű élményfürdő, amely egész évben szolgálja vendégeink kényelmét és pihenését. A fedett élményfürdő mellett kinti medencék és vízi csúszdák is biztosítják az önfeledt kikapcsolódást a melegebb hónapokban.

A Kamikaze és Anaconda nevű vízi csúszdák minden korosztálynak felhőtlen szórakozást kínálnak. Főszezonban minden órában fél órát működnek. Ha nem tartoznak a bátrabbak közé, akkor is érdemes felmenni a toronyba, mert gyönyörű fentről a kilátás a Villaparkra és a Vértesre!

Az időjárástól függően általában már májustól a vendégek rendelkezésére áll a kültéri medence, a gyerekmedence és a két vízi csúszda, melyeket szeptembere végéig használhatóak is. Az árnyékolóval ellátott gyerekmedencét 5 éves korig használhatják a kisbabák és a gyerekek szülői felügyelet mellett.

Helyszín: 2824 Várgesztes, Villapark

Nyitva tartás:
Mindkét csúszda május 01. és június 14. között jó időben, igény esetén, majd június 15-től 09:00 és 19:00 között óránként 30 percben üzemel. (A csúszdák tervezetten szeptember végéig működnek jó idő esetén).

További információ:
Tel: 06-34-494-494, 06-34-494-495
Mobil: 06-30-682-8481
http://www.villapark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek