Nyomtatás

Budapest, Aquaworld Élményfürdő

8539

Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron! A fedett élményfürdőben télen és nyáron a 15 medence mellett 11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást.

A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonómiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakították ki a szolgáltatásokat. Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített víz alatti fekvő felületekkel.

A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat. A hullám medence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket,és a homokos tengerpart élményét idézik.

A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál kis vendégeink számára - a totyogóktól a kamaszokig - a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.

A szaunavilág - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 különböző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz.

Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16.

Nyitva tartás:
Minden nap 06:00 órától 22:00 óráig.
Medencetér és a Szaunavilág zárása: 21:30
Reggel 06:00-09:30 az úszómedencék, élménymedencék, 2 szaunaegység vehető igénybe
Az élményelemek (csúszdák, élménymedencék élményelemei) 10:00-tól indulnak.
Szaunavilág: 06:00-21:30

További információ:
Fürdő: +36 1 2313 760
Web: www.aquaworldresort.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek