Nyomtatás

Zalaegerszeg, Aquacity

4148

A páratlan élményeket, önfeledt szórakozást kínáló AquaCity Vízicsúszda és Élménypark festői környezetben, a zalaegerszegi Gébárti-tó partján helyezkedik el, mintegy 7,5 hektár területen. A víziparadicsom Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6 000 m2 vízfelülettel, számos medencével, csúszdával, vízi és szárazföldi attrakcióval várja a vízi élmények szerelemeseit.

Próbálja ki a 9 óriáscsúszda egyikét, vagy akár mindegyiket! Merüljön el az ország legnagyobb hullámmedencéjének habjaiban, ringatózzon matraccal vagy anélkül a lassú folyó lágy sodrásán, tegye próbára bátorságát az ugrómedencében vagy a mászó falon, relaxáljon a jakuzzi medencék valamelyikében, vagy hűtse le magát a strandmedencében.

Az AquaCity nem csak a nagyobbak vízi paradicsoma, hiszen itt a legkisebbekre is gondoltak. A gyermek- és bébimedencék különböző attrakciókkal várják a lurkókat. Az AquaCityben szárazföldi élményelemekben sincs hiány, strandröplabda-, strandfoci-pálya és egy szabadtéri fitnesspark is várja mindazokat, akik unják a vizes kalandokat.

Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Fürdő sétány 2.

Nyitva tartás: 06.11-08.28.,
Hétfőtől - vasárnapig: 10.00 - 20.00

További információ:
Tel.: +36 92/599-101
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.aquacity.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek