2017. december 11., hétfő - Árpád

Promóciók, akciók

muanyagflakon100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates. Az ecoTHREAD™ szabadalmazott technológiával készült takarók már elérhetők az Emirates hosszútávú járatainak Economy osztályán. A Buzz-zal, a világ vezető fedélzeti termékspecialistájával együttműködve kifejlesztett ecoTHREAD™ takaró összesen 28 darab újrahasznosított műanyag palackból készül.

utazasA Netrisk.hu adatai szerint 2016-ban naponta egy főre átlagosan 580 forintért kötöttek utasbiztosítást a külföldre készülő ügyfelek, ami tavalyhoz képest 7 százalékos átlagdíj-növekedést jelent. A legnagyobb online biztosításközvetítő portálon a kötések 40 százaléka az utazást megelőző napon, további 14 százaléka az utazás napján született.

kutya goldenAz angol mintára létrehozott vállalkozás megviselt bundájú kutyáknak kínál az egyszerű öblítéstől kezdve a samponos mosáson át egészen a szárításig mindenféle szolgáltatást. Az önkiszolgáló kutyamosók éjjel-nappal nyitva állnak. A Wash & Vau modell tavaly elnyerte az Év Kutyabarát Innováció díját - számolt be a napi.hu.

LeGARAGE redKészül az ország első street food és gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben. Hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várják majd az érdeklődőket.

mmAz M&M's a világ egyik legismertebb édessége, annak ellenére, hogy Amerikán kívül egészen a 80-as évekig nem terjesztették. A kemény cukormázzal bevont tejcsoki bogyót Forrest Mars, a Mars élelmiszeripari óriás alapítójának fia találta ki 1941-ben - vagyis hát az túlzás, hogy kitalálta, valójában egy az egyben lemásolta a brit Smartiest.

mediafogyasztasA fiatal generáció mindössze 28%-a kapcsolja be a televíziót: számukra már az okostelefon, a PC és a laptop jelenti a médiafogyasztás központját – derült ki a Jófogás és a GKI több mint 10 ezer aktív internetezőt bevonó kutatásából. A legtöbb audiovizuális tartalmat még mindig otthon fogyasztjuk, de a korábban tévézésre fordított idő egyre inkább tolódik az internet irányába.

mcdonaldsA nyarak mindig a legforgalmasabb időszakok közé tartoznak a gyorséttermekben, a fiatalok pedig egyre csökkenő számban jelentkeznek az ilyen típusú munkákra, így a Citi után most a McDonald's is beállt azoknak a munkáltatóknak a sorába, akik a SnapChaten próbálják a fiatalokat magukhoz csábítani.

dunaplazaA felújítási munkálatokat egy time-laps kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött. Addig is egy rajzos video szemlélteti, hogy mire is számíthatnak a vendégek, ha néhány hét múlva a Duna Plaza-ba látogatnak. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó kávézója is.

arany bankjegyautomataÜzembe helyezésének 50. évfordulója alkalmából aranyszínűre festették a világ első bankjegykiadó automatáját Londonban. A világ első bankjegy-automatáját, a banki szolgáltatásokat forradalmasító ATM elődjét, 1967. június 27-én Észak-Londonban, a Barclays enfieldi fiókja előtt helyezték üzembe, a bank által megrendelt hat gép közül elsőként.

  • 1
  • 2
  • 3