2017. június 28., szerda - Levente, Irén

Promóciók, akciók

bringoA Bringóhintó Kkt. 1985-ben kezdte meg működését a Margitszigeten .A BRINGÓVÁR 1991-ben épült fel és szolgáltatásaink kibővültek panorámabüfével, ajándékbolttal és információs pulttal. valamint fagylaltozóval. 2007 júniusától lehetőségük van vendégeinknek a sziget mindkét oldalán bringóhintók kölcsönzésére,

advent5Április 22-én ötödik alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciója. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva 3 hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket a hátrányos helyzetben lévő gyermekek, családok számára.

kurtos kalacsA Hungarikum Bizottság egyhangú döntéssel hungarikummá nyilvánította 2015 decemberében a kürtőskalácsot. Erdélyben a magyar identitás kifejezője a kürtőskalács, amely a régi konyha kreativitását is jelképezi. A kürtőskalács 1990 után indult világhódító útjára, és ma már sok országban megtalálható – indokolta Fazekas Sándor miniszter a hungarikumok közé sorolást.

kutya parkoloBrooklynban telepíti ezeket a kis kutyamegőrző dobozokat egy cég éttermek és bevásárlóközpontok elé, ahová a gazdi bemegy, az ebet meg kinn hagyhatja a dobozban, ahelyett, hogy az itthon ismert "kikötöm a villanyoszlophoz" módszert kellene alkalmaznia. A dobozok télen fűtöttek, és webkamera is van bennük, hogy bármikor ránézhessünk a kutyára.

Díszvilágítás: gazdaságos fényárMár láthatóan hosszabbodnak a nappalok, a dolgos hétköznapokban pedig elhalványodnak az ünnepi fények. Mivel vannak egyperces novellák, mi is megpróbáltuk 60 másodpercbe belesűríteni, hogyan készült a város több emblematikus épületének és eseményének ünnepi fénydekorációja. Most talán még érdekesebb visszanézni, hogyan világítunk mi! Hát így! (x)

Olyan drága lehet az online pénztárgépek beszerelése az ital- és ételautomatákba, hogy állami támogatás nélkül az egész iparág végét jelentené – írja a Magyar Nemzet. Az online kassza bevezetése költséges, mintegy 150 ezer forintba kerül, annyiba mint egy használt automata. Egy ilyen gépbe 50-60 ezer forintot dobnak be havonta, amely 10 ezer forintos hasznot jelent.

A bérbeadó kizárólagos képviseletében, a Cushman & Wakefield koordinálta a három új bérlő, a Max&Co., a Coccinelle és a NUBU megjelenését a MOM Park Bevásárlóközpontban. Mind a Max&Co. (100 nm), mind a Coccinelle (90 nm) a földszinten, a fő átrium területén kapott helyet. A Cushman & Wakefield 2007 óta a MOM Park bevásárlóközpont kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Kétéves előkészítés után az MBI elindítja a pénzügyi szektor első nemzetközi franchise-rendszerét Magyarországon, – úgy mint a Cseh Köztársaságban, Romániában és Lengyelországban – ahol a többi országhoz hasonlóan 33 fiók megnyitását tervezi. A vállalat franchise-partnereket keres, akik saját vállalkozáshoz igénybe vennék egy erős vállalat innovatív koncepcióját.

rendezditt gesztesi karolyA Rendezditt.hu reklámfilmjében szerepel Gesztesi Károly, aki a filmben egy erkélyen ül a reggelizőasztal előtt, és a párjával beszél telefonon, akinek nagyon dicséri a helyet - figyelt fel a Kreatív online magazin. Az egyik közönségkedvenc rész, amikor tagoltan mondja el a REN-DEZD-ITT PONT HÚ szavakat, mert a "kicsike" elsőre nem értette, vagy szakadozott a vonal.

  • 1
  • 2
  • 3