2017. augusztus 21., hétfő - Sámuel

Promóciók, akciók

Díszvilágítás: gazdaságos fényárMár láthatóan hosszabbodnak a nappalok, a dolgos hétköznapokban pedig elhalványodnak az ünnepi fények. Mivel vannak egyperces novellák, mi is megpróbáltuk 60 másodpercbe belesűríteni, hogyan készült a város több emblematikus épületének és eseményének ünnepi fénydekorációja. Most talán még érdekesebb visszanézni, hogyan világítunk mi! Hát így! (x)

loft goldberger 170A kreatív munkafolyamatokat nagyban segíti egy kreatív irodai környezet - amelyet a teljeskörűen és újonnan felújított Buda Loft Offices is kínál a TransferWise-nak. Az épület hivatalosan júliusban nyitotta meg kapuit és 5 emeleten hozzávetőlegesen 2.500 m2 bérbeadható területet kínál. Az irodaház kizárólagos bérbeadását a Colliers International végzi - értesült az OGH Hírügynökség.

ingatlankozvetitoi jutalekAz elmúlt 13 év során világszerte jelentős mértékben estek az ingatlanközvetítői jutalékok. Nálunk ez egyelőre nem igazán látszik, de a szakértők szerint hazánkban is a csökkenés irányába mutatnak a tendenciák. Van persze, aki már itt is az európai átlagnak megfelelő díjért nyújt ingatlanközvetítő szolgáltatást.

csokolade lopasValószínűleg az év egyik legnevetségesebb lopásának lett áldozata a kansasi Hunter Jobbins, ami után a tolvaj még bocsánatkérő üzenetet is hagyott neki. Jobbins tweetje alapján 15 percre hagyta ott a kollégium előtt a kocsiját, benne egy Kit Kattel, de mire visszaért csak egy szalvétára írt levelet talált. Ebben a csokitolvaj töredelmes vallomását találta.

playwithlight blachereA Blachere a 2016-os év ünnepi időszakára nem csak a megszokott ünnepi fénydekorációt kínálja, hanem nagyszerű fényjátékokat: interaktív fényeket fiataloknak és idősebbeknek a városokban és kisebb településeken. Az alapelv egyszerű, egy játékkonzol közbeiktatásával a megvilágított helyszíneken szórakoztató fény- és hangjátékkal lehet kedveskedni a közönségnek.

silc5A Blachere Illuminaton legújabb fejlesztése a SiLC® rendszer (Smart Illumination Control), amely egyszerre ad választ az energiatakarékosságra és az egyedi, testreszabott, animált fénydekoráció létrehozása kapcsán felmerülő igényekre. Az új rendszernek köszönhetően mostantól egy okostelefon-alkalmazás segítségével kezelhető a díszvilágítás le- és felkapcsolása.

muanyagflakon100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates. Az ecoTHREAD™ szabadalmazott technológiával készült takarók már elérhetők az Emirates hosszútávú járatainak Economy osztályán. A Buzz-zal, a világ vezető fedélzeti termékspecialistájával együttműködve kifejlesztett ecoTHREAD™ takaró összesen 28 darab újrahasznosított műanyag palackból készül.

utazasA Netrisk.hu adatai szerint 2016-ban naponta egy főre átlagosan 580 forintért kötöttek utasbiztosítást a külföldre készülő ügyfelek, ami tavalyhoz képest 7 százalékos átlagdíj-növekedést jelent. A legnagyobb online biztosításközvetítő portálon a kötések 40 százaléka az utazást megelőző napon, további 14 százaléka az utazás napján született.

kutya goldenAz angol mintára létrehozott vállalkozás megviselt bundájú kutyáknak kínál az egyszerű öblítéstől kezdve a samponos mosáson át egészen a szárításig mindenféle szolgáltatást. Az önkiszolgáló kutyamosók éjjel-nappal nyitva állnak. A Wash & Vau modell tavaly elnyerte az Év Kutyabarát Innováció díját - számolt be a napi.hu.

  • 1
  • 2
  • 3