2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna

Promóciók, akciók

muanyagflakon100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates. Az ecoTHREAD™ szabadalmazott technológiával készült takarók már elérhetők az Emirates hosszútávú járatainak Economy osztályán. A Buzz-zal, a világ vezető fedélzeti termékspecialistájával együttműködve kifejlesztett ecoTHREAD™ takaró összesen 28 darab újrahasznosított műanyag palackból készül.

utazasA Netrisk.hu adatai szerint 2016-ban naponta egy főre átlagosan 580 forintért kötöttek utasbiztosítást a külföldre készülő ügyfelek, ami tavalyhoz képest 7 százalékos átlagdíj-növekedést jelent. A legnagyobb online biztosításközvetítő portálon a kötések 40 százaléka az utazást megelőző napon, további 14 százaléka az utazás napján született.

mcdonaldsA nyarak mindig a legforgalmasabb időszakok közé tartoznak a gyorséttermekben, a fiatalok pedig egyre csökkenő számban jelentkeznek az ilyen típusú munkákra, így a Citi után most a McDonald's is beállt azoknak a munkáltatóknak a sorába, akik a SnapChaten próbálják a fiatalokat magukhoz csábítani.

dunaplazaA felújítási munkálatokat egy time-laps kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött. Addig is egy rajzos video szemlélteti, hogy mire is számíthatnak a vendégek, ha néhány hét múlva a Duna Plaza-ba látogatnak. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó kávézója is.

britishairwaysNagyon vicces safety videót tett közzé a British Airways. A légtársaság a szokásos biztonsági videókat, vagyis amikben a légiutaskísérők bemutatják, hogy mi a teendő zuhanás esetén, hova kell tenni a csomagunkat, és hogy kell bekapcsolni a biztonsági övet, gondolták újra. A kisfilmben szerepel egy csomó sztár, többek között...

Több mint 1,3 millió km-t futottunk és ezzel 500 ezer euróval támogatjuk az SOS GyermekfalvakatKevés olyan nemzetközi cég van, ahol úgy támogatnak segélyszervezeteket, hogy a támogatás mértéke a munkatársak kitartásán és elszántságán múlik. Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen modern gondolkodású cégnél dolgozhatunk - nyilatkozta Nagy Róbert a Mondial Assistance Magyarországi vezetője.

oilMa van a biodízel nemzetközi napja, ennek alkalmából a Mol ismét a környezettudatosságra és a használt sütőolaj környezetbarát elhelyezésére hívja fel a figyelmet. 2011 óta több mint 900 tonna használt sütőolajat gyűjtöttek be a benzinkutakon, a leadott hulladékból bioüzemanyagot készített a társaság.

mekiOktóberben nyílik a McDonald's első olyan hazai egysége, amely már a Jövő Élménye koncepció szerint működik. Először a fővárosi Vörösvári úti éttermet alakítja át. A lánc áprilisban jelentette be, hogy ettől az évtől átáll az új koncepció szerinti működésre, amely innovatív konyhai munkát kiszolgálást, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokat jelent. 

fenntarthatosagA 10 éves fennállását ünneplő Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) jubileumi üzleti ebédjén került sor az idén alapított Fenntartható jövőért díj átadására. A GDP mintegy 30%-át megtermelő 80 tagvállalatot tömörítő szervezet idén adta át először a Fenntartható jövőért díjat Változásvezető, Vezető nő és Üzleti megoldás kategóriában.

  • 1
  • 2
  • 3