2019. július 18., csütörtök - Frigyes

Hogyan növeli az informatikai fejlesztés a bevételeimet?

gnyomtatoMár észre sem vesszük, hogy az informatika hányszor szolgál ki a mindennapjainkban, és mennyi mindenre használjuk. Így van ez az IT-cégek életében is. A gyors reagálás ügyintézés közben, a hatékony belső kommunikáció a távmunkában dolgozó kollégákkal, az egyidejűleg kezelhető közös használatú dokumentumok, a digitális anyagok megőrzése, a határok nélküli elérhetőség a világ bármely pontján, és még sorolhatnánk, legalábbis ameddig korszerű, kompatibilis és jól működik a rendszer…

Hagyományosan úgy vélekedhetünk, hogy egy ilyen rendszer csak nagy befektetéssel alakítható ki, és persze folyamatos anyagi ráfordítással jár. Vagy mégsem?

Szakértőnk válaszaival most falakat fogunk ledönteni!

A Fókusz Computer Kft.-t és Kovács Krisztián szakértőnket már ismerhetik a Gazdaságos Nyomtatók tematikus portálról, ahol a nyomtatást illetően VIP- és bérlési szolgáltatásaikat már ismertettük. De a cég ennél sokkal sokoldalúbb, IT-partnere a mikro-, kis- és középvállalatoknak a professzionális informatikai szolgáltatásaival.

„A bevétel központi kérdés minden cég életében, ezért is fontos, hogy az IT-kiszolgálórendszerek hatékonyan, stabilan üzemeljenek. Hiszem, hogy az informatika feladata, hogy pénzt termeljen nekünk, és ne bosszúságot okozzon!”

team spirit 207319 1920

Nem kell tehát félni az újdonságoktól, mert a megfelelő partner segítségével könnyen lehet lépést váltani. Az átállás vagy fejlesztés egyúttal jelenti azt is, hogy alkalmazásra kerülnek a legújabb, hatékony technológiák, eszközök és szoftverek.

„Ahogy a szakmai fejlődés, folyamatos képzés elengedhetetlen egy cég életében, úgy a stabil, modern informatikai háttér használata és fenntartása fontos versenyelőny. Jól átgondolt és megtervezett informatikai szolgáltatásokkal a munka hatékonyabbá válik, több idő marad az érdemi, szakmai feladatokra. Ennek megvalósításában tudunk segíteni a tervezéstől a fejlesztésen át egészen az üzemeltetésig.”

A gondtalan irodai munka magas színvonalú szolgáltatásokkal érhető el. Az informatika fejlődésének köszönhetően ma már megfizethetővé váltak a kkv-k és mikrovállalkozások számára ezek az innovatív megoldások. A vállalkozások tehermentesítéséhez a szakmai konzultáció, felmérés és tervezés segít hozzá érdemben, ha olyan módszertan mentén vezetjük végig, amely hosszú évek tapasztalata alapján fejlődött ki.

Nyomtathat olcsóbban, nagyobb minőséggel! További információkér kérem kattintson ide.

Éppen ezért állíthatjuk:

„Az IT tulajdonképpen nem kiadás, hanem befektetés, amelynek meg kell térülnie! Ezért is célunk minden egyes ügyfelünknél, hogy a maximális működését stabilan biztosítsuk. Ne legyen visszahúzó erő a következetlenül felépített vagy elavult infrastruktúra, és az IT-támogatás ne teher, hanem öröm és eredmény legyen az ügyfél számára. Hiszek ebben, sőt gyakoroljuk is már több mint két évtizede!”

felhotechnologia

MIRŐL VAN SZÓ?

A felhőtechnológiáról valószínűleg már mindenki hallott, viszont kevesen ismerik még minden előnyös oldaláról, pedig szinte korlátlanok a lehetőségei. A csoportmunka, távmunka-támogatás (pl.: csoportos videomeeting), archiválás, adatmegőrzés, adatbiztonság és platformfüggetlenség (iroda bárhonnan), beleértve a távoli nyomtatást is, kompromisszummentessé vált, legyen szó saját felhőszerverről vagy Microsoft-felhőről. Üzleti viszonyok közt célszerű egy IT-cégtől igénybe venni ezeket a felhőszolgáltatásokat, vagyis saját rendszert fenntartani. Esetleges meghibásodás esetén pedig egy tartalék gép percek alatt beüzemelhető, amellyel minden a megszokott környezetben és mederben folyhat tovább. Nincs adatvesztés, nincs kényszerleállás, nincs időkiesés!

DE HOGYAN FOGJAK HOZZÁ? MIRE FIGYELJEK?

Ahhoz, hogy a digitális innovációk segítségével valódi versenyelőnyt szerezzünk, a szolgáltatások alapos megismerésére és összehasonlítására lenne szükség. Egy cég életében azonban általában nincs arra szabad kapacitás, hogy – csak két legnagyobb szolgáltatót említve – a Microsoft és a Google szolgáltatásait összehasonlítsa, felmérje. Ajánlott tehát szakértő tanácsát kérni! Gyakori, hogy valamilyen ingyenes szolgáltatást alkalmazunk, mely sok esetben vonzóbbnak tűnhet. Ám ezek esetében jellemzően valamilyen korlátok közé van szorítva a felhasználás, teljes hozzáférést vagy szolgáltatást pedig csak vásárlás esetén kapunk. Hozzáértő, tapasztalt személy segítsége nélkül tehát túl sok időt és energiát szükséges ráfordítani, ezért sokkal kifizetődőbb és hatékonyabb az erre alkalmazott IT-partner.

IT partnerével kapcsolatba léphet ide kattintva.

AZ ELSŐ LÉPÉS:

Fontos, hogy objektíven és előrelátóan legyen felmérve a munkavégzésünk informatikai igénye. Díjmentes konzultációt kezdeményezhet és megismerheti a felhőtechnológia nyújtotta szolgáltatások minden előnyét, felmérheti az IT-infrastruktúra igényét a nyomtatástól az emailküldő-rendszerekig a további hatékonyságnövelés érdekében. A díjmentes konzultációhoz természetesen időpontot is foglalhat, melyet ide kattintva tehet meg!

A Fókusz Computer partnere lehet, ha saját felhőszolgáltatást szeretne. Ez esetben konzultáció, tanácsadás és sok éves tapasztalat áll rendelkezésére a cégek ügyviteli rendszereit és igényeit illetően. A rendszerek használatát sem kell magának kikísérleteznie, próbálgatnia. A Fókusz Computer az ügyfeleit a teljesség igényével minden téren tudja támogatni, akár még távsegítséggel is. Mindig naprakész rendszer várja, nem marad le semmiről, befektetése folyamatosan fejlődik vállalatával együtt!

  • 1
  • 2
  • 3

BETA évfordulós szerszámajánlatok!!!!!

ful2 1

 Minden év elején óriási várakozással veszik kézbe a BETA szerszámok rajongói a újonnan kiadott BETA Szerszámkatalógust, amit szinte a szerszámosok bibliájaként is tekinthetünk, hiszen nincsen olyan szerszám, vagy újdonság, amit ne találnánk meg, a most már közel 600 oldalas könyvben.

2019-től, mely a BETA szerszámtörténelmében kiemelkedő év, hiszen fennállásának 80. évfordulóját ünnepli, már nem csak az év elején, de az évközben kiadott katalógusok is az újdonságok csodáját képviselik a márka hű partnereknek.

Az alábbiakban a legújabb katalógusból mutatunk be néhány szerszámot, melyet rövidesen üzletünkben is elérhetnek, de addig is megrendelhető elérhetőségeinken.
 

BETA 42/B9-80° típusú, évfordulós csillag-villás kulcs készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 9 részes készlet, egyedi évfordulós csomagolásban

- 6-7-8-10-11-13-14-17-19 méretben

- a 19mm-es kulcs arany színben

- a belső csomagolás tépőzáras rollniban

- nettó akciós ára: 23.000.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA 2001/B20-80° típusú, évfordulós szerszámkészlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 20 darabos szerszámkészlet összetekerhető, klasszikus bőr tokban

- BETA villáskulcsok: 55/6x7 - 8x9 - 10x11 - 12x13 - 14x15 - 16x17 - 18x19 mm 

- BETA 1128BMX műszerész olló

- BETA 1150 kombinált fogó 180mm

- 1201 és 1202 típusú csavarhúzók lapos és keresztélű

- nettó akciós ára: 38.000.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA 1293/D8-80° típusú, évfordulós csavarhúzó készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 8 részes csavarhúzó készlet

- 5 lapos és 3 kereszt élű csavarhúzóval

- ergonómiai, csúszás biztos nyéllel

- nettó akciós ára: 14.900.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.BETA C20L-80° típusú, évfordulós fém szerszámosláda

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 550x200x210 mm

- fekete színben

- ötrekeszes

- nettó akciós ára: 16.400.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.


 

  BETA 96T/S5-80° típusú, évfordulós T-nyelű imbuszkulcs készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 5 részes T-nyelű imbuszkulcs készlet

- 2,5-3-4-5-6mm méretekben

- évfordulós dobozban

- nettó akciós ára: 12.800.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA C24S/7-80° típusú, évfordulós szerszámkocsi

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 7 fiókos szerszámkocsi

- 7 teleszkópos, csapágyazott fiók

- a fiókok habgumival béleltek

- kerék átmérője 125mm 2 fix és 2 forgó (egyik fékes)

- mérete: 445x740x995mm

- központi zár elöl, biztonsági zárral

- statikus teherbírás: 800 kg

- beépített oldalsó flakontartó

- kiegészíthető 2400S-R/PC papírtekercstartóval

- Tömeg: 66 kg

- nettó akciós ára: 141.700.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

További újdonságokért tekintse
meg katalógusainkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken! ►►
 
 

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  
 

betaspecialpromotion150216     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 
 
TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 

Mindenkor és Mindenhol BETA!
BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban a kertészkedőknek szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.
 
Egy kényelmes gumicsizma, amivel bátran lépkedhetünk a kertben, egy puha térdeplő, amin keresztül még a kavicsokat sem fogjuk érezni. Egy kényelmes, könnyített anyagból készült, mondhatni „kisvakond” kertésznadrág, amiben számtalan zseb található. Munkavédelmi kesztyű, szintén narancssárga színben, ami megvédi kezünket a sérülésektől is, de ugyanakkor nagyon jól szellőzik, továbbá egy műanyag szerszámos táska, amiben nagyon sok kerti szerszámot tárolhatunk.

 


BETA 7328EA Gumicsizma

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- Top Visibility stílusú gumicsizma

- orrvédővel, és nemesacél középtalppal

- 38-47-es méretig elérhető

- rendelhető még fekete színben is

- bruttó ára: 9.350.- Ft

- rendelési kódszámok:

7328EA – narancssárga színben

7328EN – fekete színben

 

 

BETA 2254T Térdvédő szőnyeg

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

-térdvédő szőnyeg

- csúszásgátló EVA anyagból

- 200 gr. súlyú

- mérete: 290x470x30 mm

- fekete-narancssárga színben

- akciós bruttó ára: 6.985.- Ft

- rendelési kódszáma: 2254T

 

 

BETA 7863E kertésznadrág

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- kertésznadrág könnyített kivitel

- 65% poliészter és 35% pamut

- XS – 4XL méretben elérhető

- térdvédőnek kialakított hellyel (nem tartozéka a nadrágnak)

- bruttó akciós ára: 13.590.- Ft

 

 

BETA CP15L szerszámos táska

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 558x277x270mm méretben

- hosszított kivitelű, erős műanyagból

- 30 kg teherbírásig

- 3 darab kivehető kis rekesz, valamint egy darab belső tálca

- akciós bruttó ára: 15.494.- Ft

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

 

 BETA 9574O munkavédelmi kesztyű

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- erősített hüvelykujj és mutatóujj kialakítással

- érintőképernyős eszközök használatához is alkalmas műbőr végződéssel

- M-L-XL-XXL méretben elérhető

- gumis csuklórésszel

- elérhető narancssárga, vagy fekete színben

- bruttó ára: 7.030.- Ft

 

 

Ráadásként, amikor nagyon süt a nap, egy BETA napszemüveget szeretnénk ajánlani kedves olvasóinknak.

 

 

 BETA 9580S napszemüveg

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- UV400 védelemmel ellátott

- kényelmes műanyag keret

- tokkal együtt szállítva

- bruttó átadási ára: 6.305.- Ft

 

 

További újdonságokért tekintse
meg katalógusainkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken! ►►

 

 

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  
 

betaspecialpromotion150216     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

Az ideális "nyomtató munkatárs"Tűri a nyomdafestéket?

brenyaHa egy cégnek megnyerő az arculata, az már fél siker. A jól kialakított és összeszedett vizuális megjelenés (például a nyomtatott anyagok...


Milyen az ideális „nyomtató munkatárs”?

nyomtatAz olajozott ügymenet fontosságát senkinek sem kell taglalunk. Az irodákban zajló munka azonban sokszor speciális igényekkel jár...


A gondtalanság biztosítékai

 nyomtatojoTeljesítménykényszer alatt lévő irodai környezetekben a legkisebb fennakadás vagy probléma nagy feszültséget tud gerjeszteni...